TIMBAL DE CARBASSA
Ingredients (per a 2 persones)
800 gr de carbassa
60 gr de llenties petites (pardines)
100 gr d'arròs integral
4 ceps
1 cullerada de farina de ceps
fulles de llorer
8 ametlles crues
Preparació
Tallem a trossos la carbassa i l'escalivem al forn durant 40-45 minuts. Bullim les llenties amb el llorer i les combinem amb l'arròs integral en la mateixa cocció. Colem les llenties i l'arròs del líquid de cocció.
Tallem els ceps i els saltem a foc suau. Separem la polpa de la carbassa de la pell amb un ganivet. També separem les anelles de pell que farem servir després. En un bol gran i posem la polpa i un polsim de farina de cep i una mica de sal per triturar-ho més tard.
Salem també els bolets,aboquem a la pella les llenties i l'arròs. Afegim al bol les ametlles i hi passem la batedora fins que ens quedi com un puré.
Per emplatar: el puré dins l'anella de pell de carbassa,al damunt el saltat que hem fet amb les llenties ,l'arròs i els ceps. I per decorar-ho un raig d'oli i un polsim de farina de cep.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada